Werken bij MKB Brandstof

Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Tot halverwege maart stond hier een vrolijke tekst over ons bedrijf. Dat we zo plat georganiseerd zijn. Dat we zo fijn met elkaar in discussie kunnen gaan, maar dat we altijd respectvol met elkaar omgaan, net als we met de wereld doen.

En toen kwam het coronavirus in ons land. En stond ieders wereld op zijn kop. Vooral die van ondernemers. Het is nu heel belangrijk om er voor elkaar te zijn. Er is begrip voor videovergaderingen met geluid van kinderen op de achtergrond. Onze flexibele werktijden bereiken nu hun toppunt. En voor dat praatje bij de koffieautomaat, bellen we gewoon gezellig in.

En het werk gaat door. Heb je zin om mee te doen? Kijk hieronder naar de rollen waarnaar we op zoek zijn. Of stuur een e-mail naar werken@mkb-brandstof.nl.

Parttime HR Assistent gezocht (ter vervanging zwangerschapsverlof)

Wil jij werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is? Wij bieden je dé plek waar jij je het ene moment op de personeelsadministratie stort en je je het volgende moment verdiept in de binnenkomende ziekmeldingen. Als HR Assistent krijg je de kans om brede ervaring op te doen binnen een organisatie die het allemaal net even anders doet.

Lees meer