Werken bij MKB Brandstof

Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariƫr moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Wat een jaar hebben we gehad. Corona sloeg in heel Nederland hard in. Ook bij ons. We hebben ons best gedaan alles goed te regelen voor onze collega’s. Werkgeluk is nog steeds heel belangrijk. Ook nu we weer zoetjes aan naar kantoor gaan. Ons bedrijf is een Passiecratie en zelforganiserend. Wat inhoudt dat mensen zelf en samen bepalen waar en hoe ze werken. Wij gaan ongeveer 50% thuiswerken en 50% op kantoor. Maar iedereen mag het voor zichzelf en zijn team invullen.

Collega’s steunen elkaar digitaal en ‘in het echt’. Samen werken we aan ons Klimaatpositieve doel. Heb je zin om mee te doen? Kijk hieronder naar de rollen waarnaar we op zoek zijn. Of stuur een e-mail naar werken@mkb-brandstof.nl.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt

 

Business Analist

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? En ben je nog lang niet klaar met leren? Wij zoeken een business analist die staat voor de kwaliteit van onze ICT-diensten.

Lees meer