Adviseur Klantenservice

Ben jij de enthousiaste Adviseur Klantenservice die problemen van klanten weet op te lossen?

Jouw rol
In het dagelijks contact met onze klanten ben jij, als Adviseur Klantenservice, het visitekaartje van onze organisatie. Je helpt onze klanten en stelt hen méér dan tevreden.

Hoe je dit doet?
Je voert je telefoongesprekken met een lach, je hebt een vlotte schrijfstijl en vraagt je iedere keer weer af welke diensten de klant nog meer zou kunnen gebruiken. Ook vind je het heerlijk om de boel administratief goed op orde te houden. Daarnaast ben jij niet snel van de wijs te brengen en wissel je razendsnel tussen werkzaamheden, zonder dat je daarbij uit het oog verliest wat op dat moment prioriteit heeft.

Lastige gesprekken ga jij niet uit de weg en verveling komt niet in jouw woordenboek voor. Je denkt mee over mogelijke verbeteringen en de optimalisatie van onze klantenservice. Je durft feedback te geven en je stelt je open op om die zelf ook te krijgen.

Wat neem jij mee?
– Ervaring op een klantenservice afdeling.
– Goede communicatievaardigheden en een klantgerichte instelling.
– Uitstekende kennis van de Nederlandse taal
– Het lef om knopen door te hakken in plaats van ze te leggen.
– Ook ben je positief, kan je goed luisteren en denk je in mogelijkheden.

Hoe zit het sollicitatieproces eruit?

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismaking zal het gesprek plaatsvinden bij ons op kantoor in Rotterdam.

Het eerste gesprek heb je met je twee potentiele nieuwe collega’s (wie dat zullen zijn, ligt aan het moment van het gesprek). Als iedereen enthousiast is plannen we een meeloopochtend met je in. Mocht je er zin in hebben, dan volgt een tweede gesprek met Hind (de Lead Link van het team) en een collega van HR.

Wat bieden wij jou?
Bij deze dynamische baan met veel verantwoordelijkheid hoort een marktconform salaris. Daar vertellen we je in een gesprek graag meer over. Wat wij iedereen bieden, ongeacht wat je doet, lees je hier.

Als je vragen hebt, horen we die graag via werken@mkb-brandstof.nl

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.