IT Business Analist

Low-code, Pega, AWS: voor jou zijn dit maar al te bekende begrippen. Ben je daarnaast analytisch sterk, nog lang niet klaar met leren én toe aan de volgende stap in je loopbaan? Kom naar Rotterdam!

Wij zoeken namelijk een ijverige business analist voor ons IT-team, die in oplossingen denkt en staat voor de kwaliteit van onze ICT-applicaties. Die applicaties ontwikkelen we met het low-code-platform Pega én Amazon Web Services. Bedenk jij die slimme oplossingen voor onze (interne) klanten? 

Jouw rol

In de rol als business analist werk je nauw samen met onze product owners en architect(en). Je weet opgestelde solution designs om te zetten in user stories en zorgt dat deze aansluiten bij onze definition of ready. Daarnaast ben je een inhoudelijke sparringpartner voor stakeholders. Jij bouwt de brug tussen alle verschillende schakels in het IT-systeem. Dit doe je allemaal op de agile manier; tijdens sprints ben jij degene die een vinger aan de pols houdt. En bij alles wat je doet, houd je de eindgebruiker in gedachten! 

Gideon de Jong – IT’er: “Gewoon solliciteren, MKB Brandstof is echt een leuk bedrijf. We proberen in de teams de verbinding te zoeken, ik voel acceptatie en waardering. We maken voor iedereen het bedrijf passend. Als iemand niet lekker op zijn plek zit, kijken we mee, denken we mee, passen we aan. Dat vind ik mooi aan ons, dat de mens voorop staat.”

Wat ga je doen? 

  • Je maakt schermontwerpen en stemt deze af met de eindgebruikers.
  • Dankzij jou hebben de developers en testers alle informatie die ze nodig hebben.
  • Je bent de steun en toeverlaat van onze scrum teams.
  • Na oplevering zorg jij voor een goede overdracht naar onze stakeholders.
  • Samen met de product owner bepaal je prioriteiten van de verschillende bouwblokken.

Wie ben jij? 

Een gedreven IT-professional met een daadkrachtige instelling en een duidelijk doel voor ogen. Je bent communicatief sterk en weet mensen te verbinden; relaties opbouwen in ieder niveau van de organisatie gaat jou natuurlijk af. Je bent gedreven om slimme oplossingen te vinden, ook als je hiervoor zelf eens in de code moet duiken. Kortom, je hebt zin om te vlammen! 

Wat neem je mee als succesvolle business analist?

  • Een relevante hbo-/wo-opleiding (bijv. Informatica, Informatiemanagement of Bedrijfskunde).
  • Ervaring met het vertalen van solution designs naar user stories.
  • Technische kennis, je kan zelfstandig in de code van onze applicaties duiken.
  • Communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

Bij deze dynamische baan met veel verantwoordelijkheid hoort een marktconform salaris. Maar werken bij MKB Brandstof biedt jou veel meer. Zoals gezellige collega’s, leuke borrels en het Benefit-budget om jouw geluk tijdens én buiten werk te stimuleren. Hier vertellen we je tijdens een kennismaking graag meer over. Wat wij iedereen bieden, ongeacht wat je doet, lees je hier.

Solliciteren 

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismaking vindt het gesprek plaats bij ons op kantoor in Rotterdam. Heb je vragen? Stel ze gerust via werken@mkb-brandstof.nl. 

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures.
Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.