Pega System Architect

Wil jij meebouwen aan een state-of-the-art-applicatie voor 50.000 ondernemers? En de meest innovatieve producten ontwikkelen met de nieuwste technologieën? Solliciteer dan gauw!

Wij zoeken een Pega System Architect die met ogen dicht de weg vindt in het low-code-platform. Binnen MKB Brandstof wordt Pega (versie 8.3.2) namelijk breed ingezet. Bijna al onze processen en zelfs onze klant- en transactiedata lopen via de Pega-applicatie. Bouw jij met ons mee? 

Jouw rol
Als Pega System Architect in een scrumteam van LSA’s en CSSA’s werk je met de nieuwste technologie om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen. Jouw software is medebepalend voor het succes van MKB Brandstof! 

Je krijgt daarbij met alle aspecten van applicatieontwikkeling te maken. Dus je neemt bijvoorbeeld ook deel aan refinement sessies, je voert proof of concepts uit en je realiseert de back-end en front-end van onze nieuwe diensten. Wil je lezen hoe onze IT’ers thuiswerken? 

Jonathan Broer, senior Pega System Architect bij MKB Brandstof – “Onze markt is op dit moment erg in beweging. Met Pega’s “Build for Change” is ons team de katalysator waarmee we snel in kunnen springen op veranderingen in de markt. We hebben de komende jaren uitdagende en innoverende projecten waar we jouw talent en expertise goed bij kunnen gebruiken!”

Wat ga je doen? 

 • Het bouwen en aanpassen van applicaties met Pega.
 • DCO-sessies, demo’s geven van nieuwe functionaliteiten, het ontwikkelen van POC’s.
 • Collega’s begeleiden op technologisch gebied en helpen bij het ontwikkelen van oplossingen.

Wat doet onze IT-afdeling? 

 • Meer dan 150.000 transacties per maand
 • 800.000 gegenereerde facturen 
 • 5.000 interacties met klanten per week (telefoon, mail, klantportaal) 

Wie ben jij? 

De Pega-technologie en -methodologie pas jij moeiteloos toe. Tegelijkertijd denk je altijd aan de eindgebruiker: de klant óf je collega. Ook ben je communicatief sterk, kijk je door een analytische bril en ga je zorgvuldig om met je verantwoordelijkheden. Daarnaast is het belangrijk dat je graag in een team werkt, want bij MKB Brandstof doen we het samen. Ook als je veel thuiswerkt. ☺ 

Wat neem jij mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding (liefst ICT-gerelateerd).
 • CSSA-certificaat en twee jaar ervaring als Pega System Architect.
 • Kennis en ervaring in JIRA is een pre.
 • We are looking for Dutch native speakers.

Wat bieden wij jou?

Bij deze dynamische baan met veel verantwoordelijkheid hoort een marktconform salaris. Maar werken bij MKB Brandstof biedt jou veel meer. Zoals gezellige collega’s, leuke borrels en het Benefit-budget om jouw geluk tijdens én buiten werk te stimuleren. Hier vertellen we je tijdens een kennismaking graag meer over. Wat wij iedereen bieden, ongeacht wat je doet, lees je hier.

Solliciteren 

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismaking vindt het gesprek plaats bij ons op kantoor in Rotterdam. Heb je vragen? Stel ze gerust via werken@mkb-brandstof.nl.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures.
Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.