Onze cultuur

Over vrijheid, informeel zijn en feestjes

Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en je bepaalt je eigen werktijden. Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie.  Meestal is dat fijn, soms is dat uitdagend. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet; dat doen we met elkaar in zelfsturende teams. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als deze ruimte bij je past is dit een heerlijke omgeving.

Wat ook onze cultuur is

Naast dat we met elkaar hard werken, maken we ook tijd voor leuke dingen. Dus niet alleen een (digitale) borrel. Maar ook game/spelletjes avonden, film avonden (of middagen), wandel challenges en hadden we het idee een hackathon te organiseren (toen kwam corona….). We vieren successen (laatst nog met een superhelden feest, want er werken alleen maar helden bij MKB Brandstof). Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de dingen die niet helemaal soepel gaan. 

We houden van verrassingen en we zorgen er ook voor dat die er zijn. Alles voor die glimlach zeg maar. Wil je met je team op stap? Regel het! Daar is budget voor.