Werken bij MKB Brandstof

Wij geloven in ondernemerschap en de meeste mensen die hier werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se vegetariër moet zijn en moet ontbijten met muesli, maar wel dat je graag meewerkt aan een betere wereld. Elke dag weer.

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Het mag weer; nieuwe collega’s ‘in het echt’ spreken, in plaats van op een scherm. Voorheen was alles digitaal goed geregeld, maar we zijn blij dat we jullie weer mogen ontmoeten op ons mooie kantoor aan het Hofplein nr. 19. 

Zo zie je beter wie we zijn, wat we doen, en hoe goed de koffie en thee zijn. En kunnen we jou nog beter uitleggen hoe we hier werken: in zelfsturende teams, met ieder in zijn of haar rol. 

En het draait hier echt om de mensen. Dat merk je in verschillende dingen: onze secundaire arbeidsvoorwaarden natuurlijk, maar ook in de kleine verrassingen die we graag en zo veel mogelijk voor onze collega’s regelen. Daarover vertellen we je graag meer. In het echt.

Heb je zin om mee te doen? Kijk hieronder naar de rollen waarnaar we op zoek zijn. Of stuur een e-mail naar werken@mkb-brandstof.nl

Tot snel!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.