Wat bieden wij jou?

Naast een marktconforme beloning, hebben wij jou nog meer te bieden. De min en de max van het salaris, staat in de betreffende vacature. En de rest? Dat lees je hier!

Een goede balans tussen werk en privé. Wij werken hybride, in overleg met je team bekijk jij wat het best werkt. We hebben 25 vakantiedagen, maar ook de mogelijkheid om er meer van te maken. Of juist deze te schenken aan een goed doel! 

Reiskostenvergoeding (Voor de dagen dat je naar kantoor komt, ontvang je OF een reiskostenvergoeding van 0,21 ct per kilometer OF betalen wij jouw kosten om naar kantoor te komen (dit kan OV zijn, maar bijvoorbeeld ook een deel scooters, scooter, trein of tram). Wij zitten op loopafstand van het Centraal Station. 

Gaaf vitaliteitsbeleid waar je echt harder van gaat lopen of fietsen. Fietsen? Gebruik de OV-fiets of schaf er 1 aan via ons Benefit Budget. Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten die hierbij passen. We willen graag dat iedere collega een vitale start heeft dus in je welkomstpakket zit een passende attentie.

Een gezamenlijke lunch, wij bestellen waar jij trek in hebt!

Een ruim inzetbaar (opleidings)budget, ons Benefit Budget van €2400,- op jaarbasis. Wat kan je daarmee? Hieronder wat voorbeelden:

Ontwikkeling, je kan dit budget gebruiken voor zowel werk als niet helemaal-werk gerelateerde opleidingen en workshops. Van Adobe tot Arbeidsrecht, van PEGA tot Java. 

Fit & Vitaal, gebruik je budget om fit en vitaal te blijven. Van nieuwe hardloopschoenen tot een fitnessabonnement. Van een sauna bezoek tot een acupunctuur behandeling. It’s on you!

Duurzaam wonen, van tochtstrips tot zonnepanelen, verlaag de drempel om je huis duurzaam te verbeteren.

Bepaal zelf wanneer je je vakantiegeld uitgekeerd krijgt.

Daarnaast hebben we een aantal dingen gewoon goed geregeld, zoals:

  • Een aanvulling tot 100% loon bij langdurige ziekte.
  • Een meer dan goede ANW verzekering.
  • 5% extra loon zodat je zelf kan bepalen wat je wil doen voor je pensioen (uiteraard incl. persoonlijk advies van een financieel planner).
  • Flexibele omgang met wettelijke verlofsoorten (wij horen liever van jou wat je nodig hebt op de momenten die impact hebben).
  • Aanvullende verzekeringen (WIA/WGA-gat) om terugval in loon te voorkomen.

Welke functies staan er open? Klik hier om naar de vacatures te gaan.