Wat bieden wij jou?

Een passend, marktconform salaris volgens ons open en eerlijke beloningssysteem. Dat verschilt uiteraard per functie/rolindeling. Bekijk de vacature zelf voor de max. Wist je dat wij functioneren losgekoppeld hebben van belonen? Daarover vertellen we je graag meer.

Een goede balans tussen werk en privé. Ook (of juist) tijdens thuiswerken. We hebben 25 vakantiedagen, maar ook de mogelijkheid om er meer van te maken. Of juist deze te schenken aan een goed doel! 

Reiskostenvergoeding (Voor de dagen dat je naar kantoor komt, ontvang je OF een reiskostenvergoeding van 0,19ct per kilometer OF betalen wij jouw kosten om naar kantoor te komen (dit kan OV zijn, maar bijvoorbeeld ook een deel scooters, scooter, trein of tram). Wij zitten op loopafstand van het Centraal Station. 

Gaaf vitaliteitsbeleid waar je echt harder van gaat lopen of fietsen (start bij ons bijvoorbeeld met een fitbit en een coach om te kijken hoe vitaal jij bent, geheel vrijblijvend uiteraard). Fietsen? Leen 1 van onze fietsen, gebruik de OV-fiets of bekijk de mogelijkheden van ons Passiebudget. 

Een laptop en een telefoon, heb je meer nodig om je werk goed uit te voeren? Dat horen we graag van je!

Dagelijks een verse en gezonde lunch met uiteraard goede koffie en thee.

Een ruim inzetbaar (opleidings)budget, ons Passiebudget,  van €2400,- op jaarbasis. Wat kan je daarmee?Hieronder wat voorbeelden:

Ontwikkeling, je kan dit budget gebruiken voor zowel werk als niet-werk gerelateerde opleidingen. Van Java tot yoga. 

Fit & vitaal, gebruik je budget om fit te blijven. Van nieuwe hardloopschoenen tot een fitnessabonnement. 

Bepaal zelf wanneer je je vakantiegeld uitgekeerd krijgt.

Welke functies staan er open? Klik hier om naar de vacatures te gaan.